Redno sem spodil s fejsiča.

Trol je imel, dva fejsič profila. Eden je bil namenjen za redno komunikacijo drugi pa za promocijo njenih bednih slik. Na fejsiču sem jo prijavil, ker ni dovoljeno imeti dveh fejsič profilov in očitno je to zaleglo. Oba fejsič profila so ji zbrisali.

Nekaj časa je sploh ni bilo več na fejsiču. Samo sem sedaj opazil, da so ji vrnili profil.  :(

Vidim pa, da je ni več na cvek123.com. To me pa zelo veseli. Spodaj prilagam enega od njenih izbruhov:

dons ste tok zoprni..prov dosadni ste.. potolkla bi vas z unim kladivom za meso,pa posolila da bi res bolelo in peklo,pa stokrat oklofutala,pa peljala v mesnico k majo une hladilnike ogormne komore,slekla do nazga pa zaprla da zmrznete!!!
pol bi pa zjutrej glave odrezale pa jih dala v vitrino,moderen sramotilni steber. nč bat,sigurn bi vas kitajci pokupli

http://www.cvek123.com/dons-ste-dosadni.htmlZgornjo objavo sem prijavil na spletno oko. Samo dvomim, da bodo ukrepali. Tako pač je na tem svetu. Moraš sam stvari vzeti v roke in sam sem definitivno taka oseba, ki ne sedim križem rok. Samo namesto, da bi me hvalili me kritizirajo. Če bi pa sam kaj podobnega napisal pa bi takoj odstranili in me morda celo prijavili policiji. Zato pa morem samega sebe varovati in vedno dostopam do svojega računa preko kakega wifi omrežja. Pa saj kaj drugega nikoli nisem pričakoval. Je pač tako samo upam, da bodo nekega dne dojeli, da sem le prav ravnal.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Maja Klemenčič je infantilna pujsa.

Majo klemenčič sem prijavil na CSD.

Rednnammay najraje koga okrade.