rednnammay ma ima polno rit vsega.


Maja Klemenčič se želi predstavljati v javnosti, kot družabno dekle. To je njen razlog zakaj odpira temo na temo. Če jo pa kdo okrca pa se hitro začne jokati kako je ona psihični bolnik in ji pač nekaj koleščkov v glavi manjka. Sicer v glavi ji res precej manjka ma pa sicer polno rit vsega. Meni se je enkrat hvalisala ko je še verjelam, da sem padel na njene fore, da je mladi krompirček za kosilo. Dobesedno na kozlanje mi je šlo. Ta ženska nima šihta in živi pri svojem fotru pa na socialni je. Ne morem ji odpustiti, da se dobesedno iživlja nad slovenskimi davkopalčevalci, da si kupuje mladi krompirček. Celo izredno socialno pomoč črpa za kake cote. 

Povrh vsega pa pride na forume in trola in žali uporabnike. Kako drugi prenašajo njeno aftanje mi ni jasno. Kako nizko se more človek spustiti, da gleda to dan na dan, teden na teden in nikoli nič ne reče. V bistvu prav obratno se dogaja, ker potem na forumu cvek123.com dobiva celo pohvale in odobravanje. To je tudi eden izmed razlogov zakaj sem ustvaril ta blog. Na neki točki mi je bilo vsega skupaj pač preveč. Kar je preveč je pa preveč.

Njej pač ni pomoči. Edini način, da se jo znebi je, da jo administrator blokira s forumu ali pa, da se jo povsem ignorira. Na mnogih portalih so jo že zablokirali in dokler ne bo povsod blokirana bo zgaga. To je trol in troli so nenasitni. Zakaj lastnik cvek123.com je ne blokira mi ne bo nikoli jasno. Zakaj bi kdor koli pustil trola, da zafura forum? Bil sem že na marsikaterem forumu in vem, da bi se takoj ukrepalo. Edina možna razlaga je ta, da lasnik ne ve kaj je v bistvu trol in redne ne prepozna kot trola, ker na slovenski sceni res ni veliko trolov. Druga možna razlaga je ta, da se je boji in se je ne upa lotit češ, da bo potem še večjo pizdarijo delala. Verjetno je ta razlaga bolj verjetna, saj so jo na drugih slovenskih forumih hitro zablokirali pa jim tam ni nihče cele tedne razlagal kaj je to trol.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Maja Klemenčič je infantilna pujsa.

Majo klemenčič sem prijavil na CSD.

Rednnammay najraje koga okrade.