Pošljimo Majo Klemenčič na Lj Polje.


Maja Klemenčič hodi na psihiatrično kliniko na Njegoševi 4. Tam naj bi jo zdravili. Samo več kot očitno je, da niso uspešni. Enkrat se je celo hvalila na forumu ka so ji zmanjšali dozo. Verjamem, da to res drži in mi ni jasno kako si kaj takega dopustijo. Če bi jo poznali tako, kot jo poznam sam bi verjetno ne bi zmanjšali količino tablet ampak bi kvečjemu še katere dodali. Sam sem povsem prepričan, da ta ženska ne sodi nikamor drugam kot Lj Polje.


Enkrat sem že sam poslal jim en e-mail samo dvomim, da so to vzeli resno. Zato bi prosil moje obiskovalce, da napišejo en e-mail na psihiatrično kliniko na Njegoševi 4 in jim na kratko in jedernato razložijo, da ta bula trola po cele dneve po forumih in verbalno napada ljudi. Občasno pa koga tudi okrade tudi za 200 evrov. Zato vas naprošam obiskovalce mojega foruma, da kar pogumno napišete en e-mail:

info@psih-klinika.si

V slogi je moč. S skupnimi močmi jo morda uspemo pregnati s spelta in jo pošljemo tam kamor sodi (Lj Polje).

Iz nekega audio posnetka, ki mi ga je poslala, ko sva še komunicirala omenja neko "Ros." To naj bi bila njena psihiatrinja.

Ona si ne more pomagati in najbolje bi bilo, da bi bila zaprta v Polju, kjer bi jo filali s haldoli in ostalimi tabletkami. Na spletu samo žali, krade in provocira ljudi. Torej škodi drugim in tudi sebi, saj redno popiva medtem pa jemlje močna zdravila. Alkohol in zdravila pa ne gredo skupaj. Zakaj potem ne bi ukrepali proti njej. Kdor škoduje drugim in sebi je za na Lj Polje. Koliko časa bo to se še nadaljevalo? Ali ne bo nihče ukrepal?
Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Maja Klemenčič je infantilna pujsa.

Majo klemenčič sem prijavil na CSD.

Rednnammay najraje koga okrade.